Regelgeving vanaf 28 November

In de persconferentie van afgelopen vrijdag werd door de regering besloten dat, door het nog steeds oplopen van de besmettingen, de maatregelen nog sterker moeten worden aangescherpt.

Met ingang van zondag 28 november zitten we weer in een lockdown.

Ditmaal geldt deze lockdown van avonds  17.00 uur tot 05.00 uur in de ochtend. Dit geldt voor horeca, niet essentiële winkels en ook voor sportverenigingen.

Voor ons betekend dit dat er op de dinsdag en de donderdag geen verenigingsavonden meer zijn zolang de lockdown geldt, voorlopig dus 3 weken.

Het MP schieten van de zondag kan wel gewoon doorgaan. We mogen overdag wel open zijn. Om andere leden van de vereniging toch te kunnen laten schieten, hebben we besloten om op de zondag na het MP schieten, de baan open te stellen voor alle andere leden en aspiranten met een corona pas.

Het MP schieten begint als gewoonlijk om 10.00 uur, de andere leden en aspiranten zijn vanaf 11.00 uur welkom. Let wel, voor het schieten vanaf 11 uur, dient men wel te reserveren; 11.00 uur 11.30 uur en 12.00 uur.  

Met 6 banen komen we dan een heel eind. Wel graag aansluitend boeken.

Verder gelden weer verplicht de regels van de 1,5 meter afstand houden en het mondkapje in de binnen ruimte, tijdens het lopen.

Ook heel belangrijk, let op de hygiëne en als u corona gerelateerde klachten heeft, blijft u thuis.

Tot zover, we zullen weer het beste ervan zien te maken

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en in afwachting van betere tijden, verblijven wij,

Het bestuur van SVM